.

Què és el salari emocional?

 In Notícias, Recursos humans

Avui parlarem sobre el concepte de salari emocional, quelcom que ajudarà a qualsevol empresa a mantenir la motivació dels seus treballadors. Segueix llegint: t’expliquem què és el salari emocional i quins tipus hi ha.

Parlem de:

Què és el salari emocional?

És el conjunt de beneficis que una empresa ofereix als seus treballadors, independentment del sou mensual i altres beneficis econòmics, com les pagues extraordinàries.

És imprescindible que les empreses reconeguin el rendiment, progrés i bons resultats dels seus treballadors. Per tal de fer això, es poden oferir diversos tipus de salari emocional.

Quins tipus hi ha?

Hi ha diversos tipus de salari emocional amb què una empresa pot comptar per compensar i reconèixer a feina dels treballadors. A continuació parlem d’alguns d’aquests tipus.

Bones oportunitats laborals i de desenvolupament personal

Un tipus de salari emocional són les ofertes i oportunitats laborals d’un treballador dins una empresa. Una manera de compensar els treballadors és oferir-los l’oportunitat de créixer i millorar amb l’empresa. Això els aportarà estabilitat laboral, quelcom que contribueix significativament a la motivació dels treballadors.

Escoltar els treballadors

També és important oferir als treballadors l’oportunitat d’expressar i compartir les seves idees i suggeriments pel que fa al funcionament del seu departament i l’empresa en general.

Bons horaris laborals

Oferir uns horaris laborals flexibles és un altre tipus de salari emocional. Això permetrà als treballadors gestionar el seu temps, i trobar un equilibri entre vida laboral i vida personal.

Altres beneficis

Altres beneficis poden incloure assegurances, cotxe d’empresa, plans d’ajudes en relació a l’educació dels fills, cobriment de les despeses de transport per part de l’empresa, i dies lliures en ocasions especials pels treballadors.

 

Aquest tipus de beneficis van molt més enllà de ser una compensació econòmica, És la manera perfecta de mantenir la motivació dels treballadors, així com reconèixer i agrair-los la seva feina.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

contracte a temps parcialsocial recruiting