.
OtGir - Assessors laborals

T'ajudem a assolir els teus reptes

Som una assessoria amb experiència de més de 30 anys ajudant a petites i mitjanes empreses en els reptes laborals del dia a dia.

La nostra missió és donar el millor assessorament laboral a la vegada que posem al vostre abast coneixements, eines i processos per a poder gestionar internament demandes i, d’aquesta manera, poder assolir objectius. 

Ens trobem al centre de Girona i donem serveis a tot l’Estat, identificant i quantificant les necessitants tant de l’empresa com del treballador.

No sabien que era impossible, així que ho van fer

Filosofia

otGIR assessors fonamenta la seva filosofia d’actuació sota les premisses de tracte personalitzat, agilitat i precisió en l’execució del servei, i un comportament rigorós en tots els seus àmbits d’actuació i de relació amb el client. La nostra missió és proporcionar als nostres clients un servei de qualitat professional, orientat a les seves necessitats, tant en l’àmbit empresarial, com en el dels serveis a les persones.

Metodologia

Basem l’assessorament en criteris d’actuació que ens permeten avançar-nos a les problemàtiques de la gestió diària de l’empresa. Amb la finalitat d’oferir solucions, l’assessoria desenvolupa una metodologia de treball estructurada en l’anàlisi i el diagnòstic específic de cada cas, i en la planificació i execució d’unes línies de treball que tenen com a premisses bàsiques, l’anticipació a les problemàtiques empresarials, la generació de valor afegit i la qualitat del servei professional.

Equip de Treball

L’assessoria està especializada en l’ assessorament laboral, compta amb un equip de persones, que després d’un rigorós procés de selecció i formació interna, conformen el nostre servei especialitzat. Operant d’una forma funcional, especialitzada i interrelacionada amb el departament jurídic i els col·laboradors fiscalistes, gràcies a l’establiment d’uns criteris de qualitat professional i a la permanent avaluació de la satisfacció dels nostres clients.

Start typing and press Enter to search