.
OtGir - Els vostres assessors laborals de confiança

Facilitem el camí cap al vostre èxit

Amb més de tres dècades d’experiència, la nostra assessoria s’ha
especialitzat a donar suport a petites i mitjanes empreses enfront dels
desafiaments laborals quotidians.

La nostra finalitat és oferir-vos una assessoria laboral de primera línia, proporcionant-vos el saber, les eines i les estratègies necessàries per gestionar eficaçment les vostres necessitats internes, facilitant així l’assoliment dels vostres objectius.

Situats en el cor de Girona, estem al vostre servei en tot el territori nacional, analitzant i satisfent les necessitats tant de l’empresa com dels treballadors.

No sabien que era impossible, així que ho van fer

Filosofia

A OtGir assessors, la nostra essència es basa en l'atenció personalitzada, la rapidesa i la precisió en la prestació dels nostres serveis, així com en una conducta íntegra en totes les nostres àrees d'actuació i interacció amb els clients. Ens dediquem a oferir als nostres clients un servei d'alta qualitat professional, adaptat a les seves necessitats específiques, tant en el terreny empresarial com en l'assistència personal.

Metodologia

La nostra metodologia d'assessorament es fonamenta en criteris d'actuació proactius, els quals ens permeten anticipar-nos a les possibles dificultats de la gestió diària empresarial. Amb l'objectiu de proporcionar solucions efectives, desenvolupem un mètode de treball que comença amb l'anàlisi i diagnòstic detallat de cada situació, seguit per la planificació i implementació de plans d'acció que es basen en la previsió de problemàtiques, la creació de valor afegit per a l'empresa i l'excel·lència en la qualitat del nostre servei professional.

Equip de Treball

L’assessoria està especializada en l’ assessorament laboral, compta amb un equip de persones, que després d’un rigorós procés de selecció i formació interna, conformen el nostre servei especialitzat. Operant d’una forma funcional, especialitzada i interrelacionada amb el departament jurídic i els col·laboradors fiscalistes, gràcies a l’establiment d’uns criteris de qualitat professional i a la permanent avaluació de la satisfacció dels nostres clients.

Start typing and press Enter to search