.

Saps com mantenir la motivació dels treballadors?

 In Notícias, Recursos humans

Mantenir la motivació dels treballadors és una funció clau del departament de recursos humans. I és una a la que no sempre se li dóna la importància que requereix. Avui parlarem de la motivació dels treballadors i per què aquesta és tan important per a l’empresa.

Parlem de:

Motivació dels treballadors: per què és important?

La motivació dels treballadors és un element clau del funcionament de tota empresa. Els treballadors són el motor principal de qualsevol societat. Per tant, cal que el departament de recursos humans faci tot el possible per tal que aquests puguin rendir al màxim. Per tal d’afavorir això, cal que els treballadors estiguin satisfets amb la seva situació laboral. També que se sentin valorats com a treballadors i que estiguin motivats.

Motivació dels treballadors: com la puc aconseguir?

Motivació suposa un major rendiment. I motivació també suposa constància i dedicació per part dels empresaris i el departament de recursos humans. Quines tècniques ens poden ajudar a mantenir els nostres treballadors motivats?

  • Reunions constants: És important realitzar reunions setmanals per tal de mantenir els treballadors informats de les últimes novetats de l’empresa, perquè siguin conscients que ells en són una part important.
  • Valoració de les opinions pròpies: La motivació dels treballadors va molt lligada amb el fet de sentir-se valorat, i per tal d’aconseguir això, cal tenir en compte i valorar les opinions pròpies dels treballadors a l’hora de prendre decisions.
  • Formació i proveïment de les eines necessàries: Per últim, també cal assegurar-se que els treballadors reben una formació professional constant i que sempre tenen a disposició qualsevol eina necessària per realitzar la seva feina. La motivació dels treballadors es pot veure afectada si aquests troben dificultats en la seva feina.

Qualsevol empresari ha de ser conscient de la importància de la motivació dels seus treballadors, i això implica valorar-los, escoltar-los i reconèixer els seus mèrits.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

contracte per a la formació i l'aprenentatgeRiscos laborals: Es poden donar en una oficina?