.

Com millorar la gestió del temps a l’empresa

 In Notícias, Recursos humans

Dur a terme una bona gestió del temps a l’empresa és un dels aspectes principals per millorar la productivitat dels treballadors, així com el funcionament del negoci. A més, es tracta d’un element que està molt relacionat amb la motivació dels treballadors. A continuació et donem alguns consells per millorar la gestió del temps a l’empresa.

 

Parlem de:

Cal establir uns horaris i calendari laboral

El primer pas a seguir per tal de millorar la gestió del temps a l’empresa és establir de forma clara els horaris dels diferents treballadors, així com el calendari laboral. En aquest caldrà incloure tots aquells dies festius, dies en què es realitzi jornada intensiva, les vacances de cadascun dels treballadors… També és molt important tenir en compte els descansos durant la jornada laboral.

 

Ajuda els treballadors a gestionar les seves tasques

Realitzar les tasques a temps no és únicament feina dels treballadors; és important que l’empresa ofereixi als treballadors els recursos necessaris per gestionar el seu temps. D’aquesta manera, podran dur a terme les seves tasques de forma molt més ràpida i eficaç. Per altra banda, caldrà que els empresaris avaluïn quines són les tasques més prioritàries o aquelles que requereixin més temps. D’aquesta manera, podran distribuir les diverses tasques, quelcom que contribuirà a la organització i productivitat a l’empresa.

 

Assegura’t que hi ha una bona comunicació

La comunicació és un altre dels aspectes que contribuiran a una bona gestió del temps a l’empresa. Tant la comunicació entre treballadors com la comunicació entre departaments permetran que tothom estigui informat, en tot moment, de possibles canvis, així com d’aquelles tasques que cal realitzar.

 

Realitza reunions constants

Realitzar reunions de forma constant també ajudarà a realitzar un seguiment de l’activitat de l’empresa. A més, es tracta de quelcom imprescindible per donar i rebre feedback.

Dur a terme una bona gestió del temps a l’empresa, a més, contribuirà a la motivació dels treballadors, així com al seu benestar i la seva productivitat.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

mètode headhunting