.

Saps què és el reclutament 2.0? T’expliquem tot el que has de saber

 In Notícias, Recursos humans

El reclutament 2.0 és una tendència de selecció de personal que ha sorgit a conseqüència de les noves tecnologies. Avui parlarem sobre el concepte de reclutament 2.0, així com els avantatges que aquesta tècnica suposa.

 

Parlem de:

Reclutament 2.0: Què és?

Utilitzem el terme reclutament 2.0 per referir-nos a una tècnica que trasllada el procés tradicional de selecció de candidats per un lloc de feina a internet i les xarxes socials. Dit en altres paraules, aquest mètode consisteix en utilitzar les noves tecnologies per tal d’atraure l’atenció de possibles candidats per un lloc de feina, amb les competències i experiència indicades.

El terme reclutament 2.0 és utilitzat, especialment, per referir-nos a tècniques de captació de personal mitjançant les xarxes socials. Es tracta d’una tendència que cada vegada és més utilitzada per més empreses.

 

Quines són els seus avantatges?

Entre els avantatges principals del reclutament 2.0, cal destacar les següents:

  • En tractar-se d’una tècnica de reclutament que es basa en l’ús d’internet, el procés resulta molt més ràpid que en el cas d’altres mètodes més tradicionals.
  • És, a més, una tècnica molt més econòmica.
  • Internet permet obtenir una àmplia selecció de dades sobre les competències i l’experiència prèvia de cadascun dels candidats.
  • Internet permet, a més, que la mateixa empresa busqui candidats amb unes capacitats o experiència concretes. A més, és possible captar l’atenció de molts més candidats que mitjançant altres tècniques de reclutament.
  • L’empresa pot comunicar i compartir informació sobre les diverses vacants d’una manera molt més senzilla. A més, internet permet proporcionar moltes més dades i detalls sobre el lloc de treball en qüestió.
  • Mitjançant aquesta tècnica de reclutament, tot el procés de selecció i contractació de personal resulta molt més ràpid i senzill.

Aquesta és una de les tendències més actuals pel que fa a la selecció de personal. Et convidem a llegir sobre altres tendències actuals aquí.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

creixement empresarialdonar feedback als treballadors