.

Inbound Recruiting: En què consisteix?

 In Notícias, Recursos humans

L’expressió Inbound Recruiting fa referència a un mètode de reclutament que consisteix a atraure possibles nous candidats a una empresa. A continuació t’expliquem en què consisteix aquest mètode, i per què és tan utilitzat avui en dia.

 

Parlem de:

Inbound Recruiting: Quin procés segueix?

Les tècniques Inbound Recruiting pretenen centrar-se, principalment, en atraure candidats que compten amb unes habilitats, qualificacions o experiència que s’ajusten a un lloc de feina en concret.

Per tant, el primer pas consisteix, tal com hem dit, en cridar l’atenció dels possibles futurs candidats mitjançant ofertes atractives. En la majoria de casos, és l’empresa mateixa qui es posa en contacte amb els professionals, per tal de presentar-los la oferta de feina. L’empresa els informa sobre aquesta oferta, sobre l’empresa i sobre el que aquestes li poden oferir professionalment. L’objectiu d’aquest segon pas és convertir aquests professionals en possibles candidats al lloc de feina en qüestió.

El següent pas serà contractar el candidat, i assegurar que la seva experiència professional és la que aquest esperava. El mètode Inbound Recruiting és una tècnica de captació de talent molt eficaç. Això es deu al fet que permet a les empreses seleccionar els millors professionals pel seu negoci, en funció de l’activitat d’aquest.

 

Inbound Recruiting: Quines avantatges suposa?

Aquesta tècnica de reclutament suposa moltes avantatges. Entre aquestes, cal destacar:

  • L’atracció de nou talent a l’empresa. Gràcies al Inbound Recruiting, podràs comptar amb la col·laboració de professionals especialitzats en l’àmbit del teu negoci.
  • La tècnica Inbound Recruiting, a més de ser molt eficaç, resulta un mètode molt pràctic, ja que el temps dedicat a la selecció de personal es veurà reduït.
  • La motivació i experiència dels candidats i dels treballadors millorarà considerablement.
  • Podràs decidir, des d’un primer moment, quin perfil de candidat és el més adequat per a la teva empresa.

Si vols conèixer més mètodes de selecció de personal, et convidem a llegir sobre les tendències més actuals aquí.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

jornada laboral flexibleincorporació al sistema RED