.

4 consells per donar feedback als treballadors

 In Notícias, Recursos humans

Donar feedback als treballadors és quelcom imprescindible tant per ells com per a qualsevol negoci. A més, el feedback també ens ajudarà a millorar la comunicació interna d’una empresa. Però, com podem donar el millor feedback?

 

Parlem de:

Realitza petites avaluacions

Demanar als treballadors que realitzin petites avaluacions pot ser un mètode eficaç per tal de valorar la seva feina. Això també ens permetrà conèixer la seva experiència. En cas que sigui necessari, els podrem oferir consells per tal de, per exemple, optimitzar temps o realitzar les tasques de forma més fàcil.

 

Comunicació constant

Anteriorment havíem parlat sobre la importància de donar i rebre feedback. Per tal que el feedback sigui el més eficaç possible, és imprescindible que la comunicació sigui constant. Per altra banda, també és molt important que els treballadors comuniquin les seves idees i opinions, i que aquestes siguin valorades i considerades.

 

Inclou allò que cal millorar, però també dels punts forts dels treballadors

Donar feedback als treballadors no només consisteix en avaluar la seva feina i explicar-los allò que es pot millorar. També cal proporcionar-los la informació i eines adequades per tal de poder fer-ho. Per altra banda, és molt important, en donar feedback als treballadors, destacar aquells aspectes de la seva feina en què millor es desenvolupen. Es tracta de quelcom que augmentarà la motivació dels treballadors, i que els ajudarà a desenvolupar certes habilitats.

 

Posa’t en el seu lloc

Per tal de poder donar un feedback constrictiu, i que els treballadors puguin aprofitar al màxim, caldrà posar-se en el seu lloc i entendre’ls. Dit d’altra manera, en cas que un treballador trobi més dificultat en alguna tasca concreta, caldrà preguntar-se per què, i proporcionar-li les eines necessàries per tal de poder millorar.

Donar feedback als treballadors és el que els permetrà guanyar experiència, aprendre i créixer. Per aquest motiu, es tracta de quelcom imprescindible, que no pot faltar en cap empresa.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

reclutament 2.0estudiant en pràctiques