.

4 consells per trobar feina a través de les xarxes socials

 In Ambit Laboral, Notícias

Trobar feina a través de les xarxes socials et facilitará la recerca de feina. Perquè això ja és una feina en sí. Et disposes a buscar una feina, ja sigui perquè  vols encarar un nou repte professional o perquè t’han acomiadat. Sempre has de tenir molt clar un punt: quin és el teu objectiu laboral? Un cop el tinguis definit, hauràs de fer un exercici d’autoavaluació. Així sabràs quines possibilitats tens. Només has de traslladar-les al teu currículum i carta de presentació.

Cal cuidar la nostra imatge digital

Cada cop són més les empreses que introdueixen aquestes eines al departament de recursos humans i laboral per trobar els seus candidats. D’aquesta manera ens será més fàcil trobar feina a través de les xarxes socials.

Quan ja tinguis tots els documents enllestits, arribarà el de moment de fer auto candidatura. Però, avui en dia, les eines socials han guanyat un paper molt important. Ara ja podem trobar feina a través de la xarxa. A continuació et donem 4 consells per trobar feina a través de les xarxes socials. Així podràs dur a terme una bona planificació de recursos humans personal.

  • Construeix la teva identitat digital. Crea el teu propi perfil a les xarxes socials que et siguin de més interès: Facebook, Twitter, LinkedIn o Instagram. Actualitza-hi les informacions laborals que siguin més rellevants. Ressalta les teves actituds i aptituds.
  • Aprofita la reputació laboral digital que t’aportaran els perfils socials. Traspassa tota aquesta informació a portals de feina online. Et recomanem que t’apuntis a infojobs, infofeina o el portal de Feina Activa de la Generalitat de Catalunya. Però existeixen molts més portals que et poden ajudar a trobar la feina que desitges.
  • Transforma el currículum tradicional en un currículum digital. Registra’t a portals interactius de currículums com visualize.me. També pots preparar una presentació interactiva de la teva trajectòria professionals amb programes com prezi.
  • Trobar feina a través de les xarxes socials implicar fer escolta activa dins d’aquestes xarxes. Estigues al dia de tots el que passa relacionat amb el teu sector professional. Afegeix-te als grups de debats que t’interessin. Assisteix als esdeveniments de networking que trobaràs promoguts a la xarxa.

Recorda que és molt important gestionar la teva identitat digital per controlar quina imatge tenen els usuaris de tu. I és que, departaments com el de laboral, utilitzen aquestes eines per gestionar les candidatures de planificació de recursos humans.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

felicitat laboral¿Quin tipus de líder ets?