.

LinkedIn: el millor portal online per reclutar talent

 In Notícias, Recursos humans

Un dels objectius de les àrees de recursos humans és el fet de reclutar talent. I, per fer-ho,  LinkedIn es postula com el millor aliat.

Les eines digitals ofereixen solucions per fer-nos la vida més senzilla i en matèria de reclutament de personal, també. I és que en l’espai digital diàriament s’actualitzen perfils i currículums que poden ser útils per a l’empresa i la majoria d’aquests perfils es poden localitzar a LinkedIn.

 

Parlem de:

Què és LinkedIn?

LinkedIn és la xarxa social dels perfils professionals. Els usuaris que s’hi registren entren les seves aptituds i les seves experiències professionals perquè els membres de la seva xarxa puguin estar al cas de les seves habilitats professionals.

A més, la pròpia xarxa ofereix un buscar des d’on les empreses poden cercar els perfils que més els interessa. De fet, LinkedIn és molt més que una xarxa social d’empreses i professionals, és un centre de reclutament online on es poden trobar els perfils més adequats per a l’empresa.

En resum, aquesta xarxa es postula com a una font d’informació que permet mantenir un cercle de contactes empresarials entre col·legues, companys de feina, directius o possibles partners.

 

Eina utilitzada com a font de reclutament

A través d’aquesta xarxa es poden trobar perfils professionals afins i les necessitats que tingui l’empresa. I trobar aquests perfils és senzill. Per fer-ho, tens dues opcions.

La primera és utilitzar la versió Premium de LinkedIn on a través d’ella tindràs accés a un filtre professional molt més ampli. I, la segona opció, és utilitzar el buscador natiu del portal que t’oferirà la possibilitat de cercar perfils. Per exemple, si necessites un tècnic comercial, al buscador hi pots escriure “tècnic comercial zona Girona”. I LinkedIn t’oferirà els perfils disponibles.

 

Ja són moltes les empreses que fan servir aquest tipus de cercador per buscar els perfils més adequats per a l’empresa. Si vols fer-ho, obra el teu perfil professional, ja sigui d’empresa o personal, i cerca els perfils que necessitis.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Com reclutar talent onlineQuè són els recursos humans