.

3 consells per començar una nova feina amb èxit

 In Notícias, Recursos humans

Els primers mesos de l’any acostumant a ser un bon moment per començar una nova feina. Iniciem un any amb nous propòsits i nous projectes que ens ajudaran a créixer professionalment.

Els primers dies de començar una nova feina solen ser estressants i nerviosos. Volem transmetre el millor de nosaltres mateixos i causar bona impressió. Per no deixar que la inseguretat s’apoderi del nostre dia a dia i estar tranquils, a continuació, et llistem els 3 punts a tenir en compte per afrontar els primers dies d’una nova feina amb èxit.

Parlem de:

Tingues la ment oberta

Deixa que el ritme flueixi i no et creïs prejudicis abans d’hora. Tinguem la ment oberta i absorbeix tot el que t’ensenyen. Tampoc jutgis a ningú per les seves primeres impressions, recorda que això també t’ho poden fer a tu. Tenir la ment oberta i no crear cap idea errònia et serà molt útil per viure en un bon ambient laboral.

Aprèn tot el que t’expliquen i coneix els teus companys

Aprèn i entén tot el que t’expliquen. Empapa’t de informació, el que llegeixes, els procediments que fas… I si tens dubtes, pregunta tot el que sigui necessari. D’aquesta manera podràs començar una nova feina amb la lliçó ben apresa.

Aprofita per conèixer els teus companys de feina i saber a què es dediquen. Preguntar-los els dubtes que tens també t’ajudarà a integrar-te millor. Recorda que d’ells pots aprendre molt.

Recicla’t i aprèn nous procediments

Recupera els apunts i els procediments que s’han de seguir per dur a terme el teu lloc de feina. Començar una nova feina també és sinònim d’aprenentatge i noves oportunitats. Aprèn a utilitzar noves eines i adapta’t a les noves funcionalitats de les que ja coneixies.

Començar una nova feina i una etapa professional és apassionant. Fes que aquest repte laboral sigui tot un èxit per a tu i per a la teva nova família empresarial.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Perquè marxa el talent de l’empresa5 aspectes a tenir en compte en una entrevista de feina