.

Incorporació al sistema RED per part dels autònoms

 In Notícias, Seguretat Social

A partir del proper mes d’octubre, serà necessària la incorporació al sistema RED per part de tots els autònoms que en aquell moment estiguin donats d’alta en aquest règim de la Seguretat Social. Avui parlem sobre tot el que això suposarà, i els tràmits que es podran realitzar mitjançant aquest sistema.

 

Parlem de:

En què consisteix aquesta nova obligació?

El passat mes de març de 2018 la Seguretat Social va establir l’obligació dels autònoms de realitzar la seva incorporació al sistema RED, per tal de realitzar els diversos tràmits legals relacionats amb la seva activitat professional a través d’aquest.

Es va establir un termini de sis mesos, per tal que els treballadors es donessin d’alta. Per tant, la incorporació al sistema RED per part dels treballadors autònoms haurà de ser realitzada abans del dia 1 d’octubre de 2018. Per tant, a partir d’aquesta data, tots els treballadors autònoms hauran d’estar donats d’alta al sistema i realitzar els diversos tràmits a través d’aquest.

 

Incorporació al sistema RED: Quins tràmits es realitzaran a través d’aquest sistema?

Un cop realitzada la incorporació al sistema RED, els treballadors autònoms podran dur a terme, telemàticament, les següents gestions, entre d’altres:

  • Alta i baixa en el Règim Especial de Treballadors Autònoms, o RETA.
  • Canvis i gestions en relació a la base de cotització.
  • Modificacions pel que fa a la seva activitat professional.
  • Modificacions en relació a altres dades laborals.

Realitzar totes aquestes gestions mitjançant el sistema electrònic de la Seguretat Social suposa moltes avantatges. Entre aquestes, un important estalvi de temps; la possibilitat de realitzar tràmits d’una manera molt més senzilla i àgil; una major seguretat i eficàcia; i la possibilitat de realitzar els tràmits des de qualsevol lloc, i en qualsevol moment.

Si vols saber més sobre el sistema RED, en què consisteix, i qui l’ha d’utilitzar, et convidem a informar-te’n aquí.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Inbound RecruitingLa importància de la gestió dels recursos humans