.

El team building a la teva empresa: 5 motius per donar-li més importància

 In Notícias, Recursos humans

Team building és un concepte que engloba totes aquelles activitats que es realitzen en una empresa per tal de millorar la relació entre els diferents treballadors. Es tracta d’un mètode molt efectiu que contribueix significativament a augmentar la comunicació i motivació d’aquests. A continuació, parlem de 5 motius pels quals cal donar importància al team building en qualsevol empresa.

 

Parlem de:

Encoratja la creativitat i la productivitat dels treballadors

Realitzar activitats entretingudes en equip és una manera molt eficaç de desenvolupar noves capacitats i adquirir noves idees. A més, a l’estar més motivats, la productivitat dels treballadors també augmentarà.

 

El team building és un mètode per conèixer més els treballadors

Les activitats en grup poden ajudar als empresaris a conèixer millor els treballadors. Això els ajudarà a identificar els seus punts dèbils i els seus punts forts, tant a nivell individual com a nivell de grup. D’aquesta manera, serà més fàcil identificar aquelles capacitats que més cal treballar.

 

El team building millora la comunicació

Com ja sabem, la comunicació interna d’una empresa és un element clau per al seu funcionament. Aquest tipus d’activitats són un mètode molt eficaç per millorar aquest aspecte del dia a dia dels treballadors d’una empresa. A més, la comunicació treballador-empresari també es veurà beneficiada.

 

Ajuda a definir els rols dins un equip

En qualsevol empresa o ambient de treball hi ha d’haver rols. Realitzar activitats de team building pot ajudar els treballadors a identificar més clarament aquells rols que poden ser més adequats per a ells. També és una bona manera d’establir millors relacions laborals entre els treballadors dels diferents departaments d’una empresa.

 

Permet als treballadors desenvolupar diverses habilitats

La capacitat de resoldre conflictes, la organització, el lideratge… Són diverses capacitats que es poden adquirir i desenvolupar mitjançant les diferents activitats de team building que es poden realitzar en una empresa.

El team building no només contribueix a millorar la comunicació: també la motivació, la productivitat i el benestar dels treballadors.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

hores complementàriespercepcions no salarials