.

5 aspectes a tenir en compte en una entrevista de feina

 In Notícias, Recursos humans

Una entrevista de feina és una oportunitat professional però també és un moment molt important en el qual hem de mostrar totes les nostres qualitats.

Vols saber quins són els 5 aspectes imprescindibles a tenir en compte en una entrevista de feina? Te’ls expliquem!

Parlem de:

Prepara’t a fons l’entrevista de feina

És essencial que t’informis sobre qui és i com treballa l’empresa que t’entrevistarà. Saber què fan, a què es dediquen, quins productes o serveis tenen… Tot això et servirà per empatitzar i començar a formar part de la cultura corporativa de l’empresa.

A més, també és bo que t’informis sobre el lloc de feina que vols opositar.

Sigues coherent i sincer

Explica i exposa les teves qualitats i aptituds però les que siguin reals. És a dir, sigues sincer amb les tasques que pots dur a terme i les que no. La sinceritat és la teva millor aliada i et mostraràs proper i professional.

Prepara la comunicació no verbal

Segurament que per afrontar l’entrevista de feina et prepararàs frases o el discurs de presentació però també és bo que tinguis cura de la comunicació gestual. Les persones que t’entrevistin es fixaran amb allò que dius però també amb els moviments i els gestos que fas.

Empatitza amb l’entrevistador

Sovint pot resultar complicat però si pots aconseguir establir un ambient simpàtic amb el teu entrevistador, podràs guanyar punts. Estigues atent als seus gestos i a les seves preguntes per oferir-li les respostes professionals que necessita. Però recorda que aquestes han de ser sinceres i reals.

 

Tingues cura del final de l’entrevista de feina

Prepara i imagina com serà el final de la teva entrevista de feina. Tingues en compte que serà l’última impressió que tindran de tu i aquest ha de ser favorable. T’aconsellem que siguis amable i que mostris interès per com continuarà el procés de selecció.

 

Vés a fer la teva entrevista de feina seguint aquests punts i segur que t’anirà bé.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

3 consells per començar una nova feinaCom millorar el teu perfil professional per aconseguir l’èxit