.

Cinc consells per a una nova empresa

 In Notícias, Recursos humans

Una nova empresa sol trobar-se amb molts dubtes a nivell no només laboral, sinó també pel que fa al departament de Recursos Humans. Això inclou el tracte amb els treballadors i la gestió de la feina i el temps. A continuació, et donem cinc consells que has de seguir si tens una nova empresa.

Parlem de:

Dissenya un pla per a la teva empresa

La primera cosa que has de fer al muntar una nova empresa és dissenyar un pla de negocis. Dit d’altra manera: pensa i planifica no només els teus objectius, sinó també la manera com els vols aconseguir.

Compta amb les tecnologies i les xarxes socials

Un dels consells principals que et podem donar si acabes d’obrir una nova empresa, és que gestionis eficaçment la comunicació i publicitat de la societat. Dit d’altra manera: aprofita les últimes tendències. Utilitza les xarxes socials per donar-te a conèixer a un públic molt més ampli.

Estableix una bona comunicació amb els teus treballadors

La bona comunicació amb els treballadors és un element clau perquè una empresa funcioni. Donar i rebre feedback és molt important. Proveeix el feedback necessari perquè els treballadors millorin, i felicita’ls per la feina ben feta. També és important que permetis que els treballadors facin suggeriments i expressin les seves opinions en tot moment.

Atreveix-te a innovar

Una nova empresa sempre comporta un risc. Per això és important que estiguis obert a noves oportunitats i que t’atreveixis a innovar. D’aquesta manera podràs destacar de cara a la competència i guanyar nous clients.

Duu a terme una avaluació contínua

Per últim, és molt important que realitzis una avaluació contínua dels beneficis, pèrdues, oportunitats i objectius de la teva nova empresa. D’aquesta manera, et serà molt més fàcil establir objectius concrets i saber quines mesures has d’adoptar en cas de no poder complir-los.

 

Obrir una nova empresa pot fer por però, qui no arrisca, no guanya!

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

formació contínuaconcepte de coworking