.

Tres motius per contractar un becari

 In Notícias, Recursos humans

Contractar un becari és una opció que no moltes empreses consideren, però té diversos avantatges. Contractar un jove estudiant pot aportar moltes coses a una oficina, entre elles un punt de vista diferent i moltes idees innovadores. A continuació, et parlem de 3 motius pels quals hauries de plantejar-te aquesta opció.

Parlem de:

Contractar un becari et donarà un nou punt de vista

La majoria de becaris son estudiants joves amb moltes ganes d’aprendre, treballar i guanyar experiència. Per tant, un dels avantatges de contractar un becari és la seva energia i bona disposició. A més, les persones joves i que no tenen tanta experiència com altres, són capaces d’aportar punts de vista que, si no fos per ells, potser no hauries considerat mai. A més, gràcies a les seves ganes de treballar i la seva iniciativa, els becaris s’esforçaran al màxim per realitzar qualsevol tasca que els proposis.

Una inversió de baix cost

Un altre motiu per contractar un estudiant és que contractar un becari és una inversió de baix cost. Anteriorment havíem parlat dels diversos processos entre els quals podem escollir a l’hora de contractar un becari. Totes aquestes opcions tenen un aspecte en comú: la inversió i despeses que suposa no són gens elevades. A més, la majoria de becaris solen estar oberts a diverses propostes respecte a horaris.

Els becaris poden convertir-se en treballadors fixos

Tal com hem dit, contractar un becari no suposa una quantitat important de despeses. Per tant, pot ser una manera molt econòmica de trobar treballadors potencials per la teva empresa. Dit d’altra manera: potser contractes un becari i, en finalitzar el seu contracte inicial, decideixes contractar-lo de nou com a treballador per tot allò que podria aportar a la teva empresa.

Contractar un becari té moltes avantatges. És una opció que val molt la pena considerar, ja que pot aportar beneficis importants a la teva empresa.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

subcontractacióacomiadament nul