.

Performance Management: què és i per què és important?

 In Notícias, Recursos humans

El Performance Management és una de les últimes tendències en Recursos Humans, la qual està adquirint cada vegada més importància en la majoria d’empreses. A continuació t’expliquem en què consisteix.

 

Parlem de:

Performance Management: què és?

Utilitzem l’expressió Performance Management per referir-nos al conjunt de processos que seguim per tal d’estudiar i analitzar el rendiment empresarial del nostre negoci. Dit d’altra manera, consisteix en fer ús de les eines necessàries per assegurar-nos que estem duent la gestió del nostre negoci de la millor manera possible. També consisteix en analitzar les estratègies que estem seguint, així com els nostres objectius, o els objectius de l’empresa.

Per tant, per tal de dur a terme un procés de Performance Management haurem d’analitzar els següents elements de la nostra empresa:

  • Gestió de les finances: S’ajusten, els objectius de l’empresa, als pressupostos en qüestió? Són factibles, aquests objectius?
  • Gestió dels projectes de l’empresa: Quins són els projectes amb més prioritat? Quins recursos i eines s’estan utilitzant per tal de realitzar-los? Estan dissenyats en funció dels objectius del negoci?
  • Gestió del departament de Recursos Humans: El Performance Management està molt relacionat amb el rendiment, la feina i la motivació dels treballadors. Per tant, és imprescindible que el departament de Recursos Humans estigui sempre disposat a proveir el suport necessari als treballadors. També haurà d’assegurar-se que la comunicació interna de l’empresa és l’adequada.

 

Performance Management: quins són els seus avantatges?

Aquests són alguns dels molts avantatges que el Performance Management oferirà a la teva empresa:

  • Més flexibilitat i agilitat a l’hora de treballar.
  • La possibilitat d’identificar possibles problemes de manera molt més ràpida i senzilla.
  • Una millor gestió del negoci i els seus objectius.
  • Una millora en el benestar i la motivació dels treballadors, així com en la comunicació entre els diversos departaments de l’empresa.

Et convidem a llegir sobre altres tendències en Recursos Humans aquí.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

contracte indefinit de suport als emprenedorscontrol horari