.

Les xarxes socials a la teva empresa: com fer-ne un bon ús?

 In Notícias, Recursos humans

Actualment, l’ús de les xarxes socials a la teva empresa és un element que tenir molt compte: t’ajudarà a captar i fidelitzar clients, així com a millorar la comunicació entre l’empresa i els treballadors.

 

Parlem de:

Xarxes socials a la teva empresa: quines utilitzar?

Les pàgines i xarxes a utilitzar dependran de les característiques i activitat de la teva empresa. Podràs utilitzar unes xarxes socials o altres en funció dels teus objectius:

  • Pots utilitzar les xarxes socials a la teva empresa per donar-te a conèixer. Facebook i Twitter, per exemple, són eines de publicitat imprescindibles en la majoria d’empreses actuals.
  • D’altra banda, pots utilitzar aquestes xarxes socials per millorar la comunicació dels diversos departaments i treballadors del teu negoci.
  • També pots fer ús d’altres xarxes socials, com per exemple LinkedIn, per tal d’atraure nous talents i trobar nous treballadors pel teu negoci.
  • Altres pàgines com Slideshare també poden ser especialment útils. Per exemple, podràs compartir presentacions i documents informatius, tant amb els teus treballadors com amb els clients.

 

Quines són les avantatges d’utilitzar les xarxes socials a la teva empresa?

Fer un ús adequat i constant de les xarxes socials a la teva empresa suposarà els següents avantatges:

  • Et permetrà transmetre, així com obtenir, informació actualitzada en tot moment. La informació sobre els productes o serveis que vengui la teva empresa arribaran als possibles clients de manera molt més fàcil i ràpida.
  • Podràs trobar nous clients, ja que un alt percentatge de gent utilitza les xarxes socials avui en dia.
  • Podràs rebre feedback, tant dels teus treballadors com dels clients.
  • Pot ser un mètode molt eficaç d’augmentar el nombre de vendes.

Com ja sabem, una de les funcions principals de Recursos Humans és assegurar i gestionar la comunicació dins una empresa. Per aquest motiu, estar familiaritzat amb les xarxes socials, així com fer-ne un bon ús, és imprescindible.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

contracte de treball a distànciacontracte de treball de grup