.

Tendències en recursos humans pel 2018

 In Notícias, Recursos humans

Les tendències en recursos humans formen part dels propòsits empresarials del nou any. Estem a punt d’encarar un 2018 ple de reptes que ens faran créixer.

Arriba el moment de conèixer quines són les tendències en gestió de recursos humans per aquest 2018.

Parlem de:

La productivitat a través de la humanització de l’empresa serà la clau

En alguns casos, alguns treballadors funcionen per sota del seu potencial màxim perquè no tenen la motivació necessària. Aquest fet ha passat sovint durant el últims anys on les empreses que s’escudaven de la crisi econòmica no invertien recursos en potenciar el talent dels seus treballadors.

Durant el 2018, la motivació i la potencialitat de les qualitats dels treballadors serà la palanca de creixement de tota organització.

Aquesta qualitat s’anomena empoderar. Empoderar és la capacitat de detectar i impulsar els punts positius que es té dins l’empresa i treballar-los per fer-los aflorar.

 

Les tendències en recursos humans pel 2018 passaran pel reconeixement

El primer que hem de fer és reconèixer i valorar la feina dels nostres treballadors. D’aquesta manera, la seva satisfacció professional augmenta. Cada treballador s’esforçarà més per oferir el màxim d’ell mateix.

Les tendències en recursos humans pel 2018 també ens diuen que ens hem de preocupar pel benestar del treballador. Sempre que es pugui, i sense que caigui en un abús, s’ha d’elogiar la seva feina i la seva persona. Es considera que d’aquesta manera s’aconsegueix una motivació més eficient.

Un altre punt molt important a tenir en compte és que el departament de recursos humans treballarà amb el directiu. Així, entre els dos, es podrà oferir el material i les eines adequades als treballadors perquè aquests ofereixin el seu millor resultat.

 

Si vols que els teu treballadors es sentin identificats amb la teva empresa, hauràs de tenir en compte les properes tendències en recursos humans que es centraran en valorar la importància de cada treballador i desenvolupar el seu talent mentre s’alimenta la seva capacitat d’innovació.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

social recruitingLa transformació creativa del treball. La nova tasca de l’àrea del recursos humans