.

Per què és important la comunicació interna d’una empresa?

 In Notícias, Recursos humans

La comunicació interna d’una empresa és un dels elements imprescindibles per determinar el bon treball en equip. Avui explicarem en què consisteix la comunicació interna d’una empresa. També, quines són les millors tècniques per dur-la a terme d’una manera eficient.

Parlem de:

Comunicació interna d’una empresa: objectius principals

La comunicació interna d’una empresa és el que permetrà una millora en els diferents departaments, una millor relació entre els treballadors, i un rendiment molt més eficaç per part de tots els membres de la societat, tant empresaris com empleats. Aquests són els objectius principals de la comunicació interna d’una empresa:

  • Serà molt més fàcil realitzar la feina. Com més informació tinguin els treballadors, més fàcil els serà dur a terme les diferents tasques necessàries per al funcionament de l’empresa.
  • Al haver-hi bona comunicació, és més fàcil comunicar canvis d’última hora i reaccionar davant d’aquests.
  • Promou una millor relació laboral entre els diferents treballadors, ja que hi ha més confiança.
  • Tots els treballadors i empresaris són conscients, en tot moment, del que està passant a l’empresa. Això augmenta l’efectivitat de les tasques realitzades, i evita possibles imprevistos.

Com puc dur a terme un sistema de comunicació interna eficaç?

Le següents mesures t’ajudaran a millorar i promoure la comunicació interna d’una empresa:

  • En primer lloc, cal dissenyar una estratègia de comunicació. Això implica estudiar i escollir el millor sistema de comunicació per transmetre decisions o possibles canvis als treballadors.
  • També és necessari comptar amb les eines digitals necessàries per poder comunicar qualsevol canvi d’última hora o imprevist.
  • Una bona manera de conèixer les opinions i suggeriments dels treballadors és celebrar dinars d’empresa, reunions regulars i sessions informatives i pràctiques sobre la comunicació i el treball en equip.

 

La comunicació interna d’una empresa no només contribuirà a la motivació dels treballadors, sinó que també augmentarà el seu rendiment.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

permisos laborals retribuïtssalari mínim interprofessional