.

Equip de treball, la clau de l’èxit

 In Notícias, Recursos humans

L’equip de treball és el pilar principal que farà que la teva empresa funcioni i totes les persones que la formen actuïn de manera cohesionada. Però, com saber si el personal de la teva empresa és realment un equip?

A continuació t’explicarem quines són les característiques necessàries per saber si el teu equip està ben cohesionat.

Parlem de:

Equip de treball: característiques

En primer lloc, hem de saber que un equip de treball executarà les seves feines de forma eficient- I ho faran si compleixen una sèrie d’habilitats. Algunes d’aquestes habilitats són inherents en els líders empresarials.

  • Escolta activa
  • Flexibilitat per a canviar d’opinió
  • Tolerància per acceptar propostes externes i no pròpies
  • Vetllar per l’objectiu comú
  • Creure en el resultat extret de la col·laboració i el treball en equip

La suma d’aquests cinc punts tenen un eix central. Aquest eix rau en el fet d’escoltar i empatitzar amb els companys de feina.

El treball en equip és una de les competències principals i bàsiques en una empresa

També, per aconseguir un equip de treball unit hem de saber seleccionar els perfils adequats. Després, cal instaurar-hi una estratègia. Aquesta estratègia ha d’incloure la detecció i l’utilització d’un  llenguatge correcte, la capacitat resolutiva, la flexibilitat i les actituds i aptituds vers els companys.

Si els treballadors de la teva empresa compleixen aquests punts, només et caldrà implantar la estratègia interna per cohesionar l’equip.

Què et facilitarà la preparació d’aquesta estratègia? És molt important veure i determinar quines són les funcions professionals que han de desenvolupar els teus treballadors. Un cop es tinguin clares les funcions a fer, serà més fàcil implantar i preparar una estratègia. Ja sabràs quins seran els punts on implantar les accions de recursos humans.

 

La integració d’un bon equip de treball i promoure’l per tal que sigui un èxit, és fàcil si saps com millorar-lo.

Si vols implementar una estratègia cohesionadora d’equips de treball, confia en experts de reclutament personal i recursos humans que t’ajudaran a detectar les claus i les virtuts del teu equip per tal de poder-les potenciar.

 

 

 

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

llei de la seguretat socialretribució variable