.

Com evitar els impagaments?

 In Ambit Laboral, Notícias

Una de les majors preocupacions que tenim quan decidim emprendre es formula en clau de pregunta: què fer amb els impagaments? A continuació et detallem 5 punts que t’ajudaran a fer front i a tractar els impagaments  que puguin sorgir.

Parlem de:

Com evitar impagaments

  • Investiga: qui és el client?

Per evitar trobar clients que et suposin uns futurs impagats, et recomanem que abans d’acceptar qualsevol feina, t’asseguris que es tracta d’un client solvent.

  • Marca les condicions de pagament.

Ets el proveïdor i, per tant, tens el dret d’establir les condicions de pagament de la feina que realitzaràs. Fixa una paga i senyal abans de començar la feina per tal d’evitar impagaments.

Redacta un contracte de col·laboració on s’hi especifiquin les condicions de la vostrearelació contractual: terminis de lliurament, confidencialitat, inici de les tasques a realitzar, termini i quotes de pagament i els avançaments pactats.

El compliment de les tasques professionals, sovint, no es segueixen i poden ocasionar algun inconvenient.

  • Prevenció.

Compta amb un bon equip de professionals que et faran costat en cas d’incompliment de contracte.

Els impagaments  poden resultar un maldecap important. Si malauradament et trobes en aquesta situació, confia en el teu equip assessor i fiscal. Ells sabran com actuar i t’ajudaran en el que et calgui.

  • Enviament de factures.

Et recomanem que emetis les factures amb antelació i les enviïs amb uns dies de marge per a que el client pugui preparar la seva emissió.

Si es tracta d’un client recurrent, pots optar per digitalitzar aquest procés i automatitzar els enviaments.

  • Facilitats de pagament.

Estableix i pacta facilitats de pagament que s’ajustin a les teves necessitats per evitar els impagaments. També és convenient que enviïs recordatoris de pagament per fer memòria del calendari de pagament al departament de facturació de l’empresa associada.

Com hem pogut veure en aquest article, existeixen múltiples formes per fer front als impagaments.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

control d'emailreducció de jornada laboral