.

Control d’email dels treballadors

 In Ambit Laboral, Notícias

El control d’email dels treballadors d’una empresa forma part de l’ús que fem del material informàtic que ens proporciona la mateixa per portar a terme la nostra feina.

El correu electrònic que proporciona una empresa a un treballador és una eina més de treball. Tot i ser personal i intransferible, l’email s’utilitza per desenvolupar les tasques laborals que s’encomanen.

El control d’email és un dels elements que utilitzem més habitualment i és un mitjà que s’ha de tractar amb molta cura. Per aquest motiu, i en alguns casos, es recomana establir un codi ètic d’utilització per tal de fixar quins són els límits permesos de la seva utilització. D’aquesta manera, l’empresari podrà garantir el control d’email i dels mitjans electrònics de l’empresa amb les màximes garanties.

Si apliquem un protocol a base d’un codi de conducta telemàtic de control d’email als treballadors podrem assegurar el següent:

  • El bon ús dels sistemes telemàtics de l’empresa.
  • La bona representació de la marca.
  • La utilització del correu electrònic de l’empresa per fins personals.
  • Respectar el secret professional i no desvetllar dades ni informació privada de l’empresa a tercers.
  • Preservar la dignitat i la seguretat digital del treballador.
  • Evitar futures situacions incòmodes.

El control d’email o tenir un codi de conducta telemàtic ens assegura la implantació de la bona conducta digital

Tenir un protocol d’ús de les eines informàtiques i tecnològiques de l’empresa ens permetrà aplicar un control d’email als treballadors que va més enllà de la revisió del seu ús. En casos extrems, aquest protocol ens pot ser favorable davant d’un jutge.

Si necessites consell o assessorament sobre l’aplicació del control d’email als treballadors, consulta’ns quines són les normatives que s’han de complir. Confia en un professional que et guiarà correctament per tal que ho puguis aplicar a la teva empresa.

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

valoració dels candidatsimpagaments