.

6 passos per muntar una empresa

 In Ambit Laboral, Notícias

Per muntar una empresa és imprescindible tenir passió, energia i voluntat.

Si vols muntar la teva empresa o si vols iniciar la teva activitat com autònom, és imprescindible que tinguis clars els 6 passos essencials que et llistem a continuació.

 

Parlem de:

6 passos per muntar una empresa

  • Investiga el teu mercat. Abans d’embrancar-te en un negoci, estudia el teu camp de mercat. Coneix bé el teu producte, el teu client i la teva competència. T’ajudarà a prendre dedicions.
  • Posa’t reptes de creixement. Proposa un seguit de reptes i passos que t’ajudin a millora mes a mes. Te’ls pots marcar en diferents àmbits ja siguin de vendes, econòmics, de proveïdors…
  • Construeix la teva marca. Si vols muntar una empresa necessitaràs crear la teva pròpia marca. Allò amb que la gent et sabrà diferenciar i des d’on podràs marcar la diferència. Obra perfils a les xarxes socials, crea una pàgina web, prepara una estratègia i comparteix informació per tal que tothom et pugui conèixer.
  • Crea la teva llista de contactes. Muntar una empresa i cm en altres coses en la vida, estar envoltat de bones persones és l’essencial. Per aquest motiu, et recomanem que creïs la teva pròpia llista de contactes empresarials. Llista els companys de feina, els partners, els proveïdors i tot aquell que t’ajudi a millorar.
  • Ven i ofereix productes i serveis reals. Ofereix un producte o un servei real, que tingui un valor afegit i que es pugui diferenciar de la resta. Crea un bon producte.
  • Carrega’t d’energia i fes realitat el teu projecte.

 

Aquests són els 6 consells inicials per muntar una empresa. Pas a pas, camí rere camí, podràs crear el teu negoci. Sigui com sigui i seguint els passos que creguis convenient, no oblidis de gaudir de tots i cadascun dels passos que facis.

El futur de la teva empresa comença en el teu caràcter.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Com millorar l’ambient de treball dels meus empleatsdonar-se d’alta com a autònom