.

Com puc millorar l’ambient de treball dels meus empleats

 In Notícias, Recursos humans

Saber com millorar l’ambient de treball de l’empresa és un punt clau per retenir talent i promoure un bon clima laboral. Aconseguir-ho pot suposar assegurar-se el bon rendiment dels treballadors així com aconseguir cohesionar l’equip de treball.

Però, com s’aconsegueix mantenir i millorar l’ambient de treball de l’empresa?

Si vols  posar-ho en pràctica, et deixem uns tips que et poden ser d’utilitat:

 

Parlem de:

Crear un ambient de confiança entre treballadors i direcció

S’ha de crear un ambient de confiança per aconseguir la màxima implicació per part de tots. Per fer-ho, es recomana fer reunions amb membres de diversos estaments de l’empresa, així es promou la integració, la responsabilitat i la cohesió. També és important per fer que els treballadors estiguin informats de tot i s’evitin els rumors.

 

Fes que els treballadors se sentin escoltats

Donar veu servirà per conèixer què es pensa i què vol la gent. Escoltar serveix per créixer, per ser millor. Escoltant els teus treballadors i posant atenció al seu estat d’ànim ajudarà a preveure situacions i a millorar l’ambient de treball.

Recomanem fer “escolta activa” i estar alerta de tot el que transcórrer a l’empresa. Estigues obert a impressions i a captar el que et volen dir.

 

Potenciar la formació dels treballadors

Per millorar l’ambient de treball de l’empresa també es necessita formació. Organitza cursos i activitats que siguin d’interès dels treballadors i de les activitats empresarials.

 

Fomenta la competició des d’un punt de vista sa

En algunes ocasions s’implanta un sistema de recompenses per a motivar els treballadors i crear un bon ambient de feina. Les recompenses i els premis poden ser un bon reclam per obtenir els millors resultats dels treballadors. I si és per equips, millor.

 

Hi ha diverses maneres per millorar l’ambient de treball dels treballadors d’una empresa. Però, de tots ells, els millors consells se centren en la motivació i la capacitat de crear comunitat. Cohesionar el teu equip, saber-lo escoltar i recompensar-lo són els tres pilars bàsics, treballa’ls.

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Calendari fiscal del 20196 passos per muntar una empresa