.

Novetats sobre la llei d’autònoms

 In Notícias, Seguretat Social

Ja fa dies que les novetats sobre la llei d’autònoms volten sobre la taula d’aquests professionals i dels gestors encarregats de la seva tresoreria.

Des de l’aprovació de la Ley de Medidas Urgentes de Reforma del Trabajo Autónomo algunes millores planen sobre tots aquells professionals que es volen iniciar en aquesta activitat.

En aquest article us explicarem com entendre les novetats sobre la llei d’autònoms:

  • Donar-se d’alta com a autònom serà més barat. A partir d’ara, tots els professionals tindran una quota de 50€ durant el primer any a la Seguretat Social. Anteriorment només era durant els sis primers mesos. A més, tots aquells que vulguin renovar la seva alta ho podran fer després d’estar dos anys com assalariats.

Parlem de:

Les novetats sobre la llei d’autònoms pretenen millorar l’entorn de treball d’aquests professionals

  • Rebaixes en la contractació de treballadors. També hi ha modificacions sobre els processos de maternitat.
  • Els autònoms podran fer efectiva fins a tres altes i baixes durant el mateix any. Aquest era un punt molt demandat per tots aquells professionals amb una seva feina estacional.
  • Es podrà deduir fins a un 30% la factura de subministres com la llum, l’aigua, el gas, internet o el lloguer d’aquells espais necessaris per desenvolupar l’activitat.
  • També es podran deduir dietes, desplaçaments i despeses d’allotjament. La quantitat a deduir anirà subjecta a la justificació de la despesa i la zona geogràfica on s’hagi produït.

Aquests són els punts més destacats de les novetats sobre la llei d’autònoms. Però, tot i així, encara hi ha molts punts per aprovar i que es faran en properes lleis.

Si ets autònom i vols saber en quins punts et pots beneficiar, posa’t en contacte amb la teva gestoria i t’informarà sobre les teves millores.

I si vols iniciar-te en aquesta activitat, consulta’ns quins passos has de seguir i com beneficiar-te de les novetats sobre la llei d’autònoms.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

diferències entre un currículum i una carta de presentaciójornada laboral nocturna