.

Entrevistes del procés d’avaluació de l’acompliment

 In Notícias, Recursos humans

L’entrevista d’avaluació de l’acompliment s’utilitza per avaluar les competències del treballador i el seu rendiment.

En funció del mètode d’avaluació triat, s’avaluarà l’evolució del seu últim any o s’establiran els objectius per al següent.
Les principals tècniques que hem de tenir en compte durant la nostra entrevista, per tal de proporcionar un feedback sa als empleats són:

Aplicar-la amb convenciment del que es vol aconseguir. És una tècnica utilitzada per avaluar els empleats amb poca antiguitat que consisteix a comentar amb ells el seu rendiment i intentar que els seus actes s’adeqüin a la política de l’empresa.

Diàleg, el treballador posa damunt de la taula els eixos de millora en el seu lloc de treball per intentar corregir-los prenent les mesures correctives entre l’entrevistat i entrevistador

Situació de problemes, s’intenten identificar les dificultats trobades per obtenir els objectius. I, s’utilitza la capacitació o assessoria per facilitar la consecució d’objectius.

Perquè una entrevista d’avaluació tingui èxit, s’hauran de complir els següents requisits:

-Els avaluats han de tenir clar que no és un procés per castigar sinó per millorar, han d’estar informats des del primer moment.

-Els avaluats han de ser partícips del procés, ells mateixos determinen els seus punts de millora.

-S’ha d’aplicar a tots els nivells de l’empresa.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Tot el que necessites saber sobre la prestació de paternitatCom s'ha de gestionar el risc laboral durant l'embaràs?