.

Coneixes el concepte de coworking? T’expliquem els seus avantatges i desavantatges

 In Notícias, Recursos humans

El concepte de coworking és quelcom que està molt de moda avui en dia. Si ets autònom o tens una petita empresa, el concepte de coworking et pot resultar especialment interessant. A continuació t’expliquem en què consisteix, així com els seus avantatges i desavantatges.

Parlem de:

Què és el concepte de coworking?

El coworking és un concepte que es basa en compartir un espai de treball amb diverses persones. Aquestes poden tenir càrrecs o professions diferents a la teva. Els espais de coworking són espais bastant amplis adaptats de manera que poden ser llogats per diverses persones, les quals hi van a treballar. També disposen de despatxos privats que es poden reservar per poder dur a terme reunions amb col·laboradors, empresaris o clients.

El coworking és ideal per a tu si ets autònom o tens una empresa petita que no requereix un lloc de treball concret. Si, tot i així, vols disposar d’un lloc on poder anar a treballar, diferent al teu domicili, el coworking és per a tu.

Quins són els avantatges del coworking?

El concepte de coworking té molts avantatges, dels quals parlem a continuació:

  • És una manera molt econòmica de tenir un despatx. Permet que sigui més fàcil separar la vida laboral de la personal.
  • És un mètode molt eficaç si vols seguir una rutina de treball.
  • És una bona oportunitat per conèixer gent nova i obtenir contactes en àmbits laborals molt variats.
  • És molt beneficiós per al treball en equip.

Te algun desavantatge?

Malgrat que el coworking té molts avantatges, algunes persones defensen que també té desavantatges. Alguns espais de coworking poden ser sorollosos, i pot ser difícil concentrar-se si et resulta més fàcil treballar pel teu compte. Malgrat això, si hi ha una bona comunicació entre els diferents treballadors, és molt improbable que el coworking suposi cap mena de problema.

 

El concepte de coworking és molt innovador, i et resultarà especialment eficaç si busques un despatx econòmic, senzill i original alhora.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

nova empresaTreballar des de casa, la nova oportunitat laboral