.

T’ajudem a assolir els teus reptes empresarials amb l’assessorament laboral d’otGIR

 In Ambit Laboral, Notícias

Parlem de:

Amb més de 30 anys d’experiència, otGIR assessors s’ha consolidat com una assessoria especialitzada a ajudar petites i mitjanes empreses a superar els reptes laborals del dia a dia.

La nostra missió és clara: proporcionar l’assessorament laboral més efectiu mentre posem a la vostra disposició coneixements, eines i processos que us permetin gestionar les vostres demandes internes, i així aconseguir els vostres objectius.

Una presència local, un impacte nacional

Des de la nostra oficina central a Girona, oferim serveis d’assessorament laboral a empreses de tot l’Estat. Identifiquem i quantifiquem les necessitats de l’empresa i dels treballadors per garantir una relació laboral eficient i fructífera per a tots.

Filosofia de servei personalitzat

La nostra filosofia d’actuació es basa en tres principis fonamentals: el tracte personalitzat, l’agilitat i precisió en l’execució del servei, i un comportament rigorós en tots els àmbits de la nostra relació amb el client. La nostra missió és proporcionar-los un servei de qualitat professional que s’ajusti a les seves necessitats, tant en l’àmbit empresarial com en el dels serveis a les persones.

Metodologia centrada en la solució de problemàtiques

El nostre assessorament es basa en una metodologia de treball estructurada que ens permet anticipar-nos a les problemàtiques empresarials. Analitzem i diagnostiquem cada cas de manera específica i planifiquem línies de treball que tenen com a premisses bàsiques l’anticipació a les problemàtiques, la generació de valor afegit i la qualitat del servei professional.

Un equip especialitzat al teu servei

A otGIR assessors estem especialitzats en l’assessorament laboral, i ho fem amb un equip de professionals únic i focalitzat en resoldre incidències i aportar solucions i valor pels nostres clients.

Després d’un rigorós procés de selecció i formació interna, aquests professionals formen part del nostre servei especialitzat. Treballen de manera funcional i interrelacionada amb el departament jurídic i els col·laboradors fiscalistes per garantir la màxima qualitat en el servei.

Amb otGIR assessors, teniu un aliat de confiança per superar els reptes laborals i assolir els vostres objectius empresarials.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

El nostre equip d'experts laborals a Girona està aquí per acompanyar-te en tot el camí cap al èxit empresaria