.

Què cal tenir en compte per tenir un desenvolupament sostenible de l’empresa?

 In Notícias, Recursos humans

El desenvolupament sostenible ha passat a ser un dels valors més importants en una empresa.

I és que les empreses, cada cop més, es preocupen pel medi ambient. Per aquest motiu, operar amb bones pràctiques que procurin vetllar per bon desenvolupament de la terra és essencial. A més, aquesta tècnica s’està postulant com a una nova àrea de treball pel departament de recursos humans. A les empreses ens interessa tenir talent, però també saber com gestionar-lo i com aquest talent afecta a la nostra societat i al medi ambient. I això s’ha transformat en una tendència.

Vols que la teva empresa també practiqui el desenvolupament sostenible? Segueix aquests consells:

 

Parlem de:

Tècniques i consells per tenir un bon desenvolupament sostenible a l’empresa

  • Controlar i disminuir el consum energètic. És importat que no es malgastin els recursos energètics així com estalviar paper i fer un bon ús del material d’oficina. Així com fer un bon ús dels residus.
  • Seleccionar els proveïdors. És a dir, saber amb qui es treballa i quines són les seves pràctiques. És aconsellable escollir proveïdors i partners que apliquin una estratègia sostenible i tinguin nun bon tracte humà amb els seus treballadors.
  • Educació i formació medi ambiental. Algunes empreses porten a terme campanyes de formació per prendre consciència i respecte de les persones i de tot el que ens envolta.
  • Ecosistema integrat. Una altra de les pràctiques de desenvolupament sostenible que es poden dur a terme a les empreses és aquesta. Consisteix en adaptar els processos de treball o de producció d’una manera més sostenible i integrada a la cultura corporativa de l’empresa. Així com promoure la consciència ecològica.

 

El desenvolupament sostenible que poden portar a terme les empreses és una acció per explotar. L’àrea de recursos humans n’és l’encarregada i és l’oportunitat ideal per a combinar les accions personals amb les accions sostenibles de l’empresa.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Què són els recursos humansLa importància d’un desenvolupament sostenible al negoci