.

Tendències de recursos humans pel 2019

 In Notícias, Recursos humans

Iniciem un nou curs empresarial carregat de reptes i noves experiències. Vols saber quines són les tendències de recursos humans pel 2019 que t’ajudaran a superar-les?

Segueix llegint que te les expliquem a continuació.

 

Tendències de recursos humans pel 2019

Parlem de:

Employer engagement

La fidelització dels treballadors serà imprescindible. Això obligarà a atendre les seves necessitats individuals i col·lectives de manera favorable. Per tal d’aconseguir-ho, la comunicació serà la clau.

 

Big data aplicat als Recursos Humans

El big data aplicat a la gestió de recursos humans serà una altra de les tendències de recursos humans pel 2019. Recopilar informació per conèixer qui és qui i què vol, què el motiva. Aquesta tècnica ajudarà a prendre millors decisions i a oferir solucions a mida.

 

Confiança total en l’equip

La transparència i la confiança són dos pilars essencials per l’empresa. La confiança és la base de tota relació i la laboral, també. Per aquest motiu, en algunes empreses ja és treballa sota el règim d’horaris més flexibles per tal de conciliar millor la vida laboral i la professional.

 

Gamificació i teambuilding

Les àrees de recursos humans s’han d’esforçar per crear activitats i jocs que fomentin l’esperit d’equip. Així, serà més fàcil fer aflorar les habilitats i les qualitats dels treballadors.

 

Employer branding

Sense cap mena de dubte, creiem que aquesta és una de les tendències de recursos humans pel 2019 que millor resultat oferirà. I és que la imatge que ofereix la marca, en part, es crea a través de la que produeixen els seus treballadors. Per tant, en algunes empreses ja s’està treballant la projecció de la imatge online i offline dels seus treballadors. Això s’aconsegueix millorant i oferint la possibilitat de crear perfils a les xarxes socials professionals des d’on s’expliqui les qualitats professionals que ofereix l’empresa.

 

Aquestes són les 5 tendències de recursos humans pel 2019 que més s’utilitzaran. Què et semblen?

 

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Tècniques de coachingQuè és el Coaching empresarial i perquè és útil