.

La importància d’un desenvolupament sostenible al negoci

 In Notícias, Recursos humans

El desenvolupament sostenible, el treball coherent i l’esforç per adaptar ritmes de treball sostenibles són alguns dels objectius del desenvolupament sostenible empresarial.

Aquest pla de treball té com a objectiu que les empreses segueixin un protocol marcat per millorar les pràctiques sostenibles de les empreses. Aquest pla assegura que la seva adaptació suposa una oportunitat empresarial per a totes les empreses. Ja que podran experimentar una capacitat d’innovació molt major i beneficiari per a l’organització i pels seus clients.

La prova d’això és que, recentment, s’ha realitzat un estudi a 143 empreses que ja ho apliquen a les seves organitzacions i se n’ha volgut conèixer els resultats. L’estudi conclou que les oportunitats que ofereixen el desenvolupament sostenible milloren el posicionament de l’organització. Així com la integració dels seus treballadors i la coherència interna i externa.

Parlem de:

El desenvolupament sostenible millora la qualitat de treball de les empreses, les seves estratègies i cohesiona els equips de treball

 

A més, l’informe assegura que el 53% de les empreses que apliquen el desenvolupament sostenible a les seves estratègies empresarials troben que aquest tipus de treball ajuden a millorar la percepció de la companyia. Això s’aconsegueix gràcies a una bona campanya de responsabilitat social corporativa, per exemple. Però, també, amb cuidar i valorar tots i cadascun dels processos laborals. Es pot fer aplicant tècniques i materials que cuidin el medi ambient, així com fer una bona gestió dels residus.

El desenvolupament sostenible aconsegueix dur a terme una estratègia de recursos humans que vetlla pel benestar de les persones.

Per últim, l’estudi també afirma que aquesta pràctica pot ser la brúixola empresarial que moltes organitzacions necessiten. Serveix per trobar el seu rumb per trobar una línia de negoci.
L’economia sostenible, les bones pràctiques o la cohesió cooperativa són algunes de les possibilitats que ofereix el desenvolupament sostenible.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Què cal tenir en compte per tenir un desenvolupament sostenible de l’empresaTècniques de coaching