.

Les 4 tendències de Recursos Humans que has de conèixer

 In Notícias, Recursos humans

Vols saber quines són les 4 tendències de recursos humans indispensables per a la teva empesa? Aquests són els passos comuns a seguir en totes les àrees que vulguin cuidar el seu personal. Vols saber quines són? Són aquestes, te les llistem a continuació:

 

Parlem de:

Les millors tendències recursos humans

 

  • La gestió del talent personalitzat. És molt important que es tracti el talent dels treballadors de forma individualitzada. Així serà més fàcil retenir-lo i explotar-lo. Aquesta tècnica s’utilitza en molts casos que es vol fer una promoció interna dels treballadors.
  • La importància de l’anàlisi de dades. L’analítica de l’àrea de recursos humans és importantíssima. Analitzar mètricament les aptituds i les actituds dels treballadors ajuda a tenir una valoració final més fidel i sense esbiaixes personals. Aquesta anàlisi es pot aconseguir amb l’implementació del big data.
  • L’àrea de recursos humans ha de ser transparent. La seva gestió ha de ser del tot transparent. Una de les tendències en recursos humans que alhora és una pràctica és la proximitat i la claredat de totes les gestions que es duen a terme. Si es segueixen aquestes mesures serà més fàcil obtenir una valoració positiva dels treballadors. Cosa que vindrà seguida de la confiança.
  • El poder de la gamificació. Una altra de les tendències de recursos humans és la gamificació. Hi ha una tendència que selecció de personal que consisteix en posa en situació al candidat per saber com seria la seva aportació i la seva vida dins l’organització. Aquest exercici ajuda a prendre decisions. Però també beneficia a l’empresa que pot fer joc de rols per a decidir possibles canvis d’àrea d’algun dels seus treballadors.

 

Aquestes 4 tendències en recursos humans són la clau per a tenir un departament cohesionat i que treballi de manera eficient.

Com treballa el teu departament de recursos humans? S’ajusta a aquestes tendències? Explica’ns-ho!

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Contracte temporal per Nadal, com fer-loEstratègies per retenir talent