.

Com reclutar talent online?

 In Notícias, Recursos humans

Avui dia s’han multiplicat els recursos per reclutar talent gràcies a les múltiples plataformes online que existeixen. Una de les maneres més fàcils que tenim per reclutar talent és a través de les xarxes socials i amb la documentació que podem trobar a internet gràcies a la globalització de les noves tecnologies.

Avantatges del reclutament de talent online

Els professionals sènior que van començar a treballar el segle passat segueixen meravellats per la manera que ha canviat el procés de reclutament de talent els últims deu o quinze anys.
Els milers de tasques que es feien de forma analògica ara es fan de manera totalment diferent. Les formes de comunicació de com emetre o rebre formació recurrentment i, per descomptat, la manera de reclutar talent online, ara està accessible amb un sol clic. Sobretot per la comoditat de rebre els currículums des de qualsevol i de manera digital. En definitiva, és una manera senzilla i còmode d’accedir a perfils qualificats.

Parlem de:

Punts a seguir per aconseguir el millor candidat a través d’eines digitals

– Localitzar i escollir tres o quatre fonts de reclutament de talent online i treballar amb elles. Revisar la seva utilitat i funcionament per mira que tenen el necessari per trobar candidats per la teva empresa.

– Dedicar el temps i l’atenció necessària per redactar l’oferta de feina. Per fer-ho pots utilitzar la regla de les “tres C”, Clar, Curt i Concís.
– Dividir entre requisits bàsics i requisits desitjats: com t’agradaria que fos el teu candidat?
– Intentar ser molt clar amb les condicions laborals que ofereixes al candidat. El tipus de contracta, les retribucions salarials, les polítiques d’empresa i les polítiques de promoció interna que teniu a l’empresa.

 

Estem segur que si segueixes aquests consells, podràs reclutar talent de manera fàcil per a la teva empresa. Aprofita dels avantatges que t’ofereixen les noves tecnologies i crear un equip de treball fort i competitiu.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Estratègies per retenir talentLinkedin el millor portal online per reclutar talent