.

El lideratge directiu en 3 passos

 In Notícias, Recursos humans

El lideratge directiu s’aconsegueix d’una manera molt senzilla: comunicant millor.

En tots els casos, ja sigui per una gran empresa o per un petit negoci, la comunicació és clau per assolir un bon lideratge. Transmetre idees, les tasques a desenvolupar o aconseguir que els treballadors es sentin valorats pot ser fàcil.

A continuació et descriurem, punt a punt, quines són les pautes a seguir per ser un bon líder:

  • El lideratge directiu s’aconsegueix empatitzant amb els treballadors i els seus llocs de feina.

Per tal que la convivència laboral sigui òptima, s’aconsella que el directiu conegui de primera mà quines són i com es desenvolupen les tasques de la seva empresa. D’aquesta manera, es pot posar a la pell del treballador per solucionar un cas concret o pot donar el seu punt de vista. L’experiència ajuda a empatitzar i a fer més pròxims els directius d’una empresa.

 

Parlem de:

El lideratge directiu s’aconsegueix actuant tenint la perspectiva global de l’empresa

D’aquesta manera, es comunicaran millor les decisions i els treballadors es sentiran més recolzats.

  • Inspirar i ser un referent.

Seguint el punt anterior, si el directiu és capaç de posar-se al lloc de tots i cadascun dels seus empleats, podrà esdevenir un referent. Els líders empresarials es construeixen a partir del reconeixement de la seva plantilla. Comunicant les accions de la manera correcta s’aconseguirà el resultat esperat.

  • Ser transparent.

La transparència forma part del lideratge directiu. Els líders parlen d’una manera clara i concisa. Parlen en voluntat d’ajudar i de donar consells. Tot amb la finalitat de millorar el benestar dels treballadors i el rendiment de l’empresa.

Per tant, si vols ser un bon líder, t’aconsellem que tinguis una estratègia que t’ajudi a comunicar-te millor amb els teus treballadors. Treballa-la i consensua-la amb el teu equip de recursos humans. O bé, confia amb el teu gestor de confiança per assolir el teu objectiu.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

jornada laboral nocturnaassistència sanitària de la Seguretat Social