.

Contractar un Millennial?

 In Ambit Laboral, Notícias, Recursos humans

Noves generacions són a punt per incorporar-se al món laboral. Avui el jovent opta per treballar en projectes freelancer, però ens trobem en molts casos que prefereixen entrar en una empresa sòlida que els pugui ensenyar a desenvolupar-se.

“Sempre que et preguntin si pots fer un treball, contesta que sí i posa’t de seguida a aprendre com es fa” (Franklin D. Roosevelt), aquesta podria ser la ideologia de molts joves que es moren de ganes per entrar al món laboral… Per què caldria dir-los que SÍ per a la vostra empresa?

Parlem de:

No tenen experiència però sí grans idees

Tal vegada fa falta una renovació de processos, producte, servei o el que sigui al que es dediqui la teva empresa, ells poden donar-te en 10 minuts, allò que a tu et portaria setmanes. Les idees fresques i innovadors poden fer créixer el teu negoci.

Coneixement de les TIC

Porten un xip integrat amb aptituds tecnològiques i coneixements en eines, que tal vegada desconeixies, i poden resultar molt més eficients i eficaces per al desenvolupament de la teva empresa.

Són receptius

De vegades pot semblar un mite l’afirmació que diu que els joves d’avui estan distraient la seva atenció pels aparells tecnològics que els dispersen, més aviat és tot el contrari, això pot beneficiar el seu capacitat multitask. Poden ser molt receptius, entendre ràpid del que es tracta i arribar al fons de les situacions.

Intrèpids que estimen el risc

Al no tenir moltes experiències al món laboral, els joves poden ser més valents en la presa de decisions, potser sigui l’impuls que necessitis. Volen sentir-se útils tot el temps que els sigui possible, és quan li diuen que sí a qualsevol projecte, per molt difícil que sembli.

Amb ritme de treball i molta energia

Com vénen de la universitat, tenen un ritme una mica accelerat, i això pot beneficiar l’energia i l’ambient laboral contagiant als altres empleats de nous aires juvenils.

Tenen  embranzida. També tenen flexibilitat i capacitat per fer front als canvis, estan acostumats a un món digital que canvia constantment i poden aprofitar això com a oportunitats de creixement. Tenen una ment fresca i dinàmica, que ajuda a tothom a carregar-se d’energia renovada. Tenen excel·lents habilitats socials i de networking, no els fa por l’autoritat i per tant, desafien molt el status quo, cosa que també posa en moviment una empresa.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

TEST PSICOTÈCNIC EN LES ENTREVISTES DE TREBALLEmbargament de la nòmina a un treballador