.

Contracte temporal per Nadal, com fer-lo?

 In Ambit Laboral, Notícias

Has de fer un contracte temporal per Nadal? Si aquest és el teu cas, llegeix aquest post. T’explicarem tot el que has de saber per fer-lo.

En èpoques de festes és normal que les empreses necessitin un reforç a la plantilla. I, en aquests casos, l’opció de fer un contracte de treball temporal és la solució.
S’anomena treball temporal a la contractació d’una persona durant un període de temps concret per realitzar unes tasques concretes. Aquest contracte pot ser de formar directe, a través de l’empresa, o indirecte, a través d’ETT o empreses de selecció de personal.

De fet, el tipus de contracte temporal per Nadal esdevé l’oportunitat perfecta per a estudiants que necessiten una ocupació durant aquestes festes de Nadal. I, fins i tot, per alguns els suposa la primera feina remunerada de la seva vida.

 

Parlem de:

Tipus de contracte temporal per Nadal

El contracte temporal per Nadal que es dugui a terme anirà sobre el règim de contracte per obres i servei determinat. Aquest contracte es formalitza quan s’ha de realitzar una obra o es necessita la prestació d’uns servei determinats durant un temps limitat. Tant les tasques a desenvolupar com el temps de durada queden estipulats al contracte.

A més, aquest contracte pot ser a temps parcial o a temps complet.

 

Per a quins motius una empesa pot necessitar donar d’alta un contracte temporal per Nadal?

Les empreses poden necessitar un reforç per Nadal quan es donin algun d’aquests casos:

  • Calgui cobrir una baixa per malaltia, maternitat o paternitat.
  • Per acumulació de feines.
  • Per un excés de feina en un període concret.
  • Substitució de treballadors durant el seu període de vacances.

 

Sigui quin sigui el teu cas, si durant aquests dies necessites un cop de mà, et recomanem que tiris endavant la contractació d’una ajuda puntual per Nadal. El teu negoci se’n beneficiarà al mateix temps que ofereixes una oportunitat laboral a una persona.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

àrea de recursos humansLas 4 tendències de Recursos Humans que has de conèixer