.

Descarregueu el calendari laboral 2024 en Excel

 In Ambit Laboral, Notícias

Parlem de:

Obtingueu el calendari laboral per al 2024 en format Excel. Incloent dies laborables, festius, hores de compensació i vacances anuals. Actualitzat amb els festius de cada comunitat autònoma.

Benvolguts clients,

Tenim el plaer de posar a la vostra disposició el Calendari Laboral 2024. Podeu descarregar-lo en format Excel seguint aquest enllaç.

Aquest calendari inclou la següent informació essencial:

  1. Dies de treball i hores de treball: Cada dia laborable es detallen amb les hores de treball corresponents.
  2. Dies festius: S’indiquen els dies festius oficials.
  3. Hores de compensació: Les hores de compensació s’inclouen en el calendari per al vostre control.
  4. Vacances anuals: Podeu registrar i planificar les vacances anuals dels vostres empleats.

Cal destacar que, en funció de la vostra comunitat autònoma (CCAA), caldrà afegir els dotze dies festius oficials més els dos dies festius locals per a l’any 2024. Tingueu en compte que, el dia d’avui, aquests festius locals encara no han estat publicats en la seva totalitat.

A continuació, us proporcionem una llista dels dies festius per comunitats autònomes:

  • Andalusia: 1 de gener, 6 de gener, 28 de febrer (Dia d’Andalusia), 28 de març, 29 de març, 1 de maig, 15 d’agost, 12 d’octubre, 1 de novembre, 6 de desembre i 25 de desembre.
  • Illes Balears: 1 de gener, 6 de gener, 1 de març (Dia de les Illes Balears), 28 de març, 29 de març, 1 d’abril, 1 de maig, 15 d’agost, 12 d’octubre, 1 de novembre, 6 de desembre i 25 de desembre.
  • Castella-la Manxa: 1 de gener, 6 de gener, 28 de març, 29 de març, 1 de maig, 30 de maig, 31 de maig (Dia de Castella-la Manxa), 15 d’agost, 12 d’octubre, 1 de novembre, 6 de desembre i 25 de desembre.
  • Comunitat de Madrid: 1 de gener, 6 de gener, 28 de març, 29 de març, 1 de maig, 2 de maig (Festa de la Comunitat de Madrid), 25 de juliol, 15 d’agost, 12 d’octubre, 1 de novembre, 6 de desembre i 25 de desembre.
  • Comunitat Valenciana: 1 de gener, 6 de gener, 19 de març, 29 de març, 1 d’abril, 1 de maig, 24 de juny, 15 d’agost, 9 d’octubre (Dia de la Comunitat Valenciana), 12 d’octubre, 1 de novembre, 6 de desembre i 25 de desembre. Dels tretze dies festius, un serà de caràcter recuperable i podrà ser triat amb el 24 de juny (Sant Joan).

Un cop hàgiu descarregat el calendari, podeu omplir les hores laborals segons el vostre conveni i afegir els festius corresponents. Això us permetrà calcular el diferencial d’hores que haurà de correspondre a les vacances i, si escau, a la possible butxaca d’hores generades.

IMPORTANT: És obligatori tenir aquest calendari omplert i visible al centre de treball. Si teniu qualsevol pregunta o necessiteu assistència, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Otgir, serveis laboralsNovetats laborals 2024