.

Trobar feina amb Linkedin

 In Ambit Laboral, Notícias

Es pot trobar feina amb Linkedin? Gairebé tots tenim un perfil en la xarxa social Linkedin. Gairebé tots, també, sabem que és una xarxa més professional. Però, és realment útil a l’hora de trobar feina? En aquest article intentarem esbrinar-ho.

Parlem de:

Trobar feina amb Linkedin

Per trobar feina amb Linkedin, en primer lloc ens plantejarem si fer-nos un perfil gratuït o de pagament, el que es coneix com a Linkedin Premium. Si optem per la versió de pagament, podrem identificar a tots aquells que mirin el nostre perfil professional. Triarem una foto de perfil seriosa, que doni una bona primera impressió de nosaltres a tothom qui consulti el nostre perfil. La informació ha de ser el més detallada possible i, el que és més important, la mantindrem sempre actualitzada.

 

Trobar feina amb Linkedin: l’actitud on line

A totes les xarxes hem de cuidar la nostra imatge. A Linkedin, però, encara és més important. Per trobar feina amb Linkedin cal recordar que no és un Facebook ni un Twitter. No compartirem res personal: ni vacances, ni acudits… Cal tenir present que és una xarxa professional. Compartirem notícies del nostre entorn laboral, novetats del nostre sector, avenços tecnològics que puguin interessar-nos professionalment, investigacions fetes a la nostra província…

Amb aquesta curosa actitud on line projectarem una imatge nostra que ens interessa per a trobar feina. Demostrem que estem al dia de les novetats, que estem integrats en la vida laboral i cultural de la nostra ciutat… En resum, que som persones amb inquietuds i interessos variats.

 

Trobar feina amb Linkedin: posa facilitats

Si estàs interessat en anar a treballar a l’estranger, tradueix el teu perfil. Així facilitaràs l’accés a més reclutadors i, de pas, veuran la teva fluïdesa amb l’idioma.

Configura el teu perfil de manera que sigui públic. Així seràs visible, fins i tot, fora de Linkedin: amb les paraules clau correctes al teu titular, apareixeràs a les recerques de Google ben posicionat.

Sigues amable i interactua: felicita a qui té una nova feina, comparteix si algú en busca… A tu no et portarà gaire temps, i donarà una imatge amable de tu.

Crea un blog i enllaça’l al teu perfil. Aprofita per demostrar que ets una persona que té molts interessos i que sap expressar-se amb correcció.

Linkedin ofereix a les empreses la possibilitat d’anunciar vacants de feina: seguir a les empreses del teu sector farà que t’assabentis d’aquestes oportunitats laborals. També és important que contactis amb professionals del teu sector, ja que ells compartiran l’anunci publicat pel perfil de l’empresa on treballen.

Cal tenir present que cada vegada són més les empreses que només anuncien vacants a través de Linkedin.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

La dona embarassada i el món laboralabsentisme