.

EXPLORANT LA INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICAL: DESXIFRANT LA REALITAT I LA FICCIÓ

 In Notícias

Parlem de:

Descobreix fins a quin punt la intel·ligència artificial ha avançat i com impacta en el món empresarial

Ens complau anunciar la conferència “Explorant la intel·ligència artificial: Desxifrant la Realitat i la Ficció”, que tindrà lloc el dia 7 de juliol de 2023 a les 12 h a la Seu del Col·legi de l’advocacia de Girona, situada a la Plaça Jaume Vicenç Vila, 4, 17001 Girona. Aquest esdeveniment, organitzat pel Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya, el Col·legi d’Economistes de Catalunya, i l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Girona i esponsoritzat per Esolvo i OTGIR, comptarà amb la destacada participació d’Enrique Mora, expert en intel·ligència artificial.

En l’era de la informació i la innovació tecnològica, la Intel·ligència Artificial s’ha convertit en un tema recurrent en els mitjans de comunicació. Des de pel·lícules de ciència-ficció fins a l’ús quotidià de les noves tecnologies com ChatGPT, la IA ha despertat gran interès i curiositat. Però és important preguntar-nos fins a quin punt aquestes tecnologies han arribat a desenvolupar les seves capacitats reals i quina part d’aquesta narrativa és més exagerada.

Durant aquesta xerrada, Enrique Mora, aclarirà els fonaments d’aquesta tecnologia, com funciona i quins són els avenços més recents. S’analitzarà la seva aplicació pràctica en el món empresarial, a través d’exemples concrets que il·lustraran els avantatges i les limitacions actuals.

Aquesta és una oportunitat única per obtenir una visió realista sobre el potencial de la intel·ligència artificial i comprendre com pot influir en el teu negoci o indústria. Les places són limitades, per la qual cosa t’animem a omplir el formulari que trobaràs a continuació per rebre una invitació personalitzada.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScy26rcctI08pLI59cwla-LdT3wCml8dLK7CYsmps8gAp1sOg/viewform

No perdis l’oportunitat de descobrir les claus de la Intel·ligència Artificial i explorar el seu impacte en el teu àmbit professional. Uneix-te a nosaltres en aquesta conferència fascinant i prepara’t per desxifrar la realitat i la ficció de la IA.

Ponents: Enrique Mora
Dia: 07/07/2023
Hora: 12 h
Lloc: Seu del Col·legi de l’advocacia de Girona, Plaça Jaume Vicenç Vila, 4, 17001 Girona

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Normativa autònoms EspanyaDrets dels treballadors per votar - Juliol 2023