.

Entrevista de feina: 5 consells per superar-la

 In Notícias, Recursos humans

Una entrevista de feina és la prova definitiva per saber si aquella empresa et contractarà i passaràs a formar part de la seva organització.

Existeixen molts consells que et podran ajudar a superar amb èxit una entrevista de feina. Avui t’explicarem les 5 claus. Podràs entendre la dinàmica de les entrevistes de treball. Així, podràs superar-les amb èxit.

És recomanable assistir a l’entrevista de feina sabent el màxim possible sobre el funcionament de l’empresa. També t’hauries d’informar sobre el producte o servei que aquesta ofereix. Tanmateix, cal investigar tot allò que sigui beneficiós sobre el nostre futur lloc de treball. Això et servirà per demostrar que ets una persona preparada que sap com funciona l’organització de l’empresa.

Durant una entrevista de feina has de demostrar el teu interès

La teva passió per aconseguir aquesta feina és molt important. Demostra que et sents capaç de dur-la a terme amb professionalitat. Què pots fer abans?

  • Practica l’entrevista.

Practica i intenta preveure quines són les preguntes que et poden fer. Així podràs superar l’entrevista de la millor manera possible.

T’aconsellem que practiquis davant del mirall per analitzar la teva expressió gestual. A més, tingues en compte que t’has de saber el teu currículum a la perfecció.

  • Fes preguntes.

Fes un exercici d’introspecció i planifica un seguit de preguntes sobre el teu lloc de feina. Quins requisits es demanen per ocupar el lloc de treball? Quina és la cultura corporativa que es posa en pràctica?

  • Durant l’entrevista has de…

Parar atenció a les explicacions i a les preguntes. Parla sobre el que saps fer, no perdis l’enfoc i no et distreguis. Mostra’t predisposat i amb ganes de començar a treballar.

  • Acaba l’entrevista…

Acomiadant-te i agraint l’oportunitat de poder fer aquesta entrevista de feina. Pregunta sobre quan prendran una decisió i demana les dades de contacte de l’entrevistador.

 

 

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Capitalitzar l’atur, t'orientem perquè et sigui més fàcilcoaching empresarial