.

Les 5 claus per anar preparat a una entrevista de feina

 In Notícias, Recursos humans

Cada empresa és un món i cada lloc de treball requereix unes pautes i unes característiques pròpies de la feina que cal fer. És per això, que si busquem feina o tenim pensat canviar d’empresa, cal tenir clares unes recomanacions per anar preparat a l’entrevista de feina.

Parlem de:

5 claus a tenir en compte

Per anar a una entrevista de feina, cal estar preparat. Sembla cosa fàcil, però l’actitud, les paraules correctes o el poc o molt interès que s’hi posa, pot decantar la balança.

La importància de la primera impressió

Aquí no parlem de la part física, sinó de tot un conjunt. La primera impressió és important, ja que cal anar vestit correctament i amb una bona presència a l’entrevista de feina. Però també ens hem de sentir còmodes i és important transmetre el nostre estil i personalitat. L’entrevistador es fixa en cada detall, des d’una salutació a una actitud d’entrada, tot compta.

Buscar informació de l’empresa on anem a fer l’entrevista

És una de les claus per anar preparat a una entrevista de feina. Cal buscar informació de l’empresa on anem. Saber a quin sector pertany, els seus valors o quin lloc hi ha ofereixen. La mostra d’interès és vital pel reclutador.

Mostra’t com ets: tots tenim virtuts i defectes

I és que no cal presentar-se a una entrevista de feina pensant que ho sabem tot. És important ser conscients dels nostres defectes i les nostres virtuts. És una fortalesa del candidat, saber les seves limitacions o errors i mostrar la manera de resoldre els problemes.

Coneix el teu currículum

No calen només dades i cursos realitzats, conèixer el nostre currículum és important per preparar una entrevista de feina. Parlar dels coneixements i les aptituds relacionades amb l’oferta de feina.

Tenir cura del nostre perfil digital

Avui en dia, no podem oblidar el nostre perfil digital alhora d’anar a una entrevista de feina. L’entrevistador pot haver cercat informació sobre els diferents candidats a l’oferta de treball i les nostres opinions o comentaris, realitzats a les diferents xarxes socials, poden donar una idea de la nostra personalitat.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Com es fan els empresaris?La dona embarassada i el món laboral